لوگوی مدرسه موعود
بازی در کوچه ای امن

از آنجایی که کودکان بیشترین پیوند را با طبیعت خویش دارند، از محیط غیرطبیعی بیشترین لطمه را خواهند خورد. کودکان می بایستی با هم سن و سالان خود و یا تعدادی خواهر و برادر وقت خود را بگذرانند. اما امروزه، حشر و نشر بیش از اندازه کودکان با بزرگتر ها مهم ترین عامل ایجاد اضطراب، عدم اعتماد به نفس و ناتوانیِ مشهود در آنها شده است. فضای فیزیکی زندگی کودکان نیز مصنوعی شده و تناسب بسیار کمی با نیاز های طبیعی او دارد. گمشده ی مهم این عصر،" کوچه امن" با تمام ویژگی های آن برای کودکان است. فضایی عاری از فلسفه پردازی ها و فرهیختگی های نمادین و شعاری بزرگتر ها و خالی از گزاره های منطقی و تکراری که امروزه در گوش بچه ها می خوانیم و باز می خوانیم وهیچ توفیقی احساس نمی کنیم و باز،... می خوانیم. کوچه، با همه ی آسیب های احتمالی اش، بسیار آموزنده تر و سازنده تر است چرا که فضای آن به طبیعت کودکان مان بسیار نزدیک است. بر همین اساس سعی ما بر این است که فضای تعاملی بین بچه ها در کودکستان، به لحاظ ادبیات گفت و گو، میزان چالش ها، کیفیت چالش ها، سطح درگیری و تعارض، نوع حل تعارض، اتکای به خرد جمعی کودکانه و ...شبیه به کوچه امن باشد.

خود مراقبتی

از نظر ما موعودی ها، تامین امنیت در کوچه امن ، یعنی مراقبت از سلامت جسمی و روانی بچه ها، فقط تا حدی که منجر به ضعف خود مراقبتی آنها نشود. می بایست مراقب باشیم، مراقبت و دخالت حداقلی ما، باعث می شود که بچه ها به ما بزرگترها متکی نباشند و خودشان بتوانند مسائل بین خودشان را حل کنند. بچه ها در کوچه آسیب می بینند اما جبران پذیر. به قول ما موعودی ها: «بیشترین نظارت و کمترین دخالت»

دوران پادشاهی

کودکان در هفت ساله اول زندگی شان باید حس پادشاهی داشته باشند. و احساس کنند در نهایت هر آنچه آنها می خواهند، اتفاق خواهد افتاد. اما این حس پادشاهی تنها در حوزه شناخت به این صورت است و باید اجازه داده شود فرآیند های ذهنی و شناختی کودک متناسب با استعدادهای درونی اش شکل بگیرد. اما در حوزه رفتار(سلامت ) بزرگتر ها برای کودک تعیین می کنند که چگونه رفتار کند تا به سلامتی خودش، اطرافیان و اشیاء آسیبی وارد نشود.